1-1 slutade toppmötet mellan Rävlanda och Bollebygd

Det blev oavgjort, 1-1 (0-0), mellan de båda topplagen i division 5 Västergötland södra herr i fotboll, Rävlanda och Bollebygd på Bråtaredsvallen, på fredagen.

|
Rävlanda AIS spelade lika mot Bollebygds SK

– Det var en tight och jämn match mellan två bra lag. Vi spelar inte bra i första halvlek, men höjer oss i andra. Överlag underpresterar vi. Ett kryss känns ändå rättvist för dagen, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting efter matchen.

Det betyder att Rävlanda gick obesegrade från planen för åttonde matchen i följd.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 56:e minuten innan Hampus Holmgren gav Rävlanda ledningen.

Daryan Kochar kvitterade för Bollebygd med knappa kvarten kvar. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Rävlandas andra oavgjorda match den här säsongen.

Rävlanda stannar därmed på andra plats, och Bollebygd toppar fortfarande tabellen. Noteras kan att Rävlanda sedan den 31 maj har avancerat nio placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda är Fritsla. Lagen möts onsdag 3 juli 19.00 på Kungaberg.