Polisen stoppade en kvinnlig förare på länsväg 540 i Landvetter. I bilen hade hon misstänkt narkotika, en kniv och en fyrbent vän.
Polisen stoppade en kvinnlig förare på länsväg 540 i Landvetter. I bilen hade hon misstänkt narkotika, en kniv och en fyrbent vän. Bild: Erik Zienau

Kvinna hade kniv i bilen i Landvetter – och en hund

När polisen stoppade den kvinnliga bilisten upptäckte de misstänkt narkotika, en kniv – och en hund. Nu misstänks hon för flera brott.

ANNONS
|

Det var klockan 02.27 natten mot onsdagen som polisen av någon anledning fattade misstankar mot föraren på länsväg 540 i Landvetter. Patrullen stoppade henne, en kvinna i 55-årsåldern.

– Hon togs med för ytterligare provtagning och det skrevs en anmälan om grov rattfylla, narkotikabrott innehav samt eget bruk och brott mot knivlagen då man hittade en kniv i bilen, säger Caroline Karlsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Kvinnan hade även inget eller ett ogiltigt körkort, vilket gör att hon också misstänks för grov olovlig körning. Hon frihetsberövades och bilen togs i beslag och bärgades från platsen.

Var hon ensam i bilen?

ANNONS

– Nej, hon hade en hund med sig. Det verkar inte ha varit hennes hund så hundägaren kom och hämtade den.

LÄS MER:Här är de som kört rattfulla i Härryda kommun

LÄS MER:Ung man misstänks för drograttfylleri – stoppades i bil

LÄS MER:Krockade med vägräcke – åtalas nu misstänkt för drograttfylla

ANNONS