Food Factory drabbades av ett inbrott i veckan. Gärningspersonerna orsakade skador på lås och fönsterlucka. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Food Factory drabbades av ett inbrott i veckan. Gärningspersonerna orsakade skador på lås och fönsterlucka. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. Bild: Csaba Bene Perlenberg

Inbrott på Food Factory i Mölnlycke: ”Vissa spår”

Ett inbrott inträffade i veckan på restaurangen Food Factory i Mölnlycke. Tjuvarna förstörde lås och fönsterlucka men ska inte fått med sig något av större värde.
– Det här har inte hänt tidigare, och det känns tråkigt, säger ägaren Magnus Ramm.

ANNONS
|

Det var klockan 07.40 på onsdagsmorgonen som polisen larmades om att ett inbrott inträffat i närheten av Fabriksvägen i Mölnlycke.

– Det har skett i ett café eller en restaurang och ska ha inträffat någon gång mellan tisdag eftermiddag till onsdag morgon, säger Sofia Jigström, stationsbefäl lokalpolisområde Storgöteborg syd.

Enligt uppgift orsakade gärningspersonerna skador på lås och fönsterluckan.

”Känns tråkigt”

Senare visar det sig att det drabbade stället är Food Factory. När Härryda-Posten når ägaren Magnus Ramm på torsdagen är det med uppgiven ton han berättar om händelsen.

– Det var inte katastrofalt men klart att det känns tråkigt. Vi har larm som hade gått, så de vågade inte vara här så länge, säger han.

ANNONS

Magnus Ramm berättar att gärningspersonerna inte fått med sig något av större värde men att de lyckades ta sig in i lokalen.

– Inbrottsförsök har vi haft tidigare men då har de inte lyckats, säger han.

Nu har Food Factory vidtagit vissa åtgärder för att öka tryggheten och säkerheten framöver, och polisen har vissa spår de ska jobba vidare med.

– Men vilka kan jag inte kommentera, säger Sofia Jigström.

LÄS MER:Inbrott på byggarbetsplats i Landvetter

LÄS MER:Verktyg värda tusentals kronor anmälda stulna i Mölnlycke

LÄS MER:Inbrott på Råda Säteri i Mölnlycke – stal gods för över 200 000

ANNONS