Arkivbilder.
Arkivbilder. Bild: Härryda-Posten

Här är veckans toppnyheter 21 till 27 november

En mäklare som varnas för ohederlighet, de dyraste husförsäljningarna, älgbesök i bostadsområde, julmarknad och Hindås Night Trail. Här är ett urval av Härryda-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Mäklare i Härryda varnas – kritiseras för ohederlighet

Efter att bland annat fått det att framstå som det fanns flera bud på en tomt, vilket gjorde att de befintliga köparna höjde budet, varnas nu en mäklare i Härryda av Fastighetsmäklarinspektionen, FMI.

...

Hindås Night Trail arrangerades för tredje gången

För tredje året arrangerade Hindås skidklubb Hindås Night Trail, där de tävlande själva fick lysa upp skogen med sina pannlampor. Och det blev succé, med dubbelt så många starter som ifjol.

...

Årets Julmarknad i Hindås lockade många besökare

Ett 30-tal stånd, sånguppträdande av kulturskolans Dramakören, schweizermandlar och ponnyridning. Julmarknaden i Hindås bjöd på det mesta.

...

Företaget flyttade från Mölnlycke till Landvetter

Under torsdagen invigdes RZ Olda Innovation i Landvetter. Ett företag som sysslar med verkstadsindustri, och som växt ur sina tidigare lokaler i Mölnlycke.

ANNONS

...

Älg flanerade runt i Mölnlycke

En älg har setts i centrala Mölnlycke. Bland annat hälsade den på i Magdalena Rossanders trädgård – där det finns två äppelträd med lockande frukt.

– Vi har rena zoot i trädgården, säger hon.

...

Här är husen som toppar listan

En fastighet som såldes för 9,3 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna i Härryda kommun i oktober.

ANNONS